Meridian

Sedan 1977 har Meridian skapat innovativa, eleganta, högpresterande ljudlösningar. Det har lett dem fram till en position där de idag kan leverera ljud på sätt som ingen annan gör det.

Meridians unika väggljudssystem gör att man kan få elegant lyxigt ljud som är i det närmaste osynligt, detta oavsett om man bygger nytt, renoverar eller om man redan har ett vackert hem som man bara vill ljud- eller musiksätta på ett diskret sätt.

Nu blir Meridians nya värld tillgänglig för oss i Sverige när Audio7 tar över representationen av Meridian i Sverige.

Vi kommer publicera mer information här så snart vårt Meridian-rum är färdigbyggt och fotograferat. Då kan vi i detalj visa vad som gör Meridian till ett så smart, smidigt och bra val för alla som vi ha lyxigt men diskret ljud hemma eller på kontoret.

Vi på Audio7 har mångårig erfarenhet av Meridians äldre produkter och hjälper gärna till när äldre Meridian-utrustning behöver servas, renoveras eller uppdateras.

Skicka oss ett mail på meridian@audio7.se om du vill veta mer eller komma i kontakt med en Meridian-expert som kan installera Meridian i ditt hem eller på ditt företag.

Om du bara vill läsa lite mer Meridian så klicka här för att komma till Meridians fina hemsida.